Uredi vsebino
logptip_sola


Osnovna šola Bežigrad

Črtomirova ulica 12
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 75 50
Telefaks: 
01 280 75 53
E-naslov: tajnistvo.osljbe@guest.arnes.si
Facebook:
OŠ Bežigrad
    domov      kontakt   kontakt      Kazalo   kazalo        predstavitev
   

    
                                           


spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer

Pravno obvestilo

Uredi vsebino
Za namene tega pravnega obvestila je spletna stran skup podstrani na naslovu www.osbezigrad.com.

Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.osbezigrad.com so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine Osnovne šole Bežigrad.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.osbezigrad.com so informativne narave. Osnovna šola Bežigrad se bo trudila za optimalno delovanje spletne strani www.osbezigrad.com, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.osbezigrad.com. Vsi uporabniki uporabljajo www.osbezigrad.com na lastno odgovornost. Niti OŠ Bežigrad, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.osbezigrad.com ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.osbezigrad.com ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Osnova šola Bežigrad tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Osnova šola Bežigrad ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe www.osbezigrad.com.

Osnova šola Bežigrad se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Osnova šola Bežigrad lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.osbezigrad.com ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.osbezigrad.com za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Osnova šola Bežigrad ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.osbezigrad.com. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost Osnove šole Bežigrad za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko Osnova šola Bežigrad kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Varstvo podatkov

Osnova šola Bežigrad avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Osnova šola Bežigrad podatke o obiskanosti www.osbezigrad.com uporablja za lastne potrebe.
spacer
spacer
spacer
Uredi nogo